Täiskasvanute Ladina-Ameerika tantsude võistlustel saavutasid esikoha Konstantin Gorodilov ja Dominica Bergmannova tantsuklubist Kreedo Dance, teisele kohale tuli tantsupaar Rannar Edovald Mari-Liis Mets tantsuklubist Elite, kolmas koht kuulus paarile Ander Saago ja Kristel Moorats, Tantsukool Tango ja tantsuklubi Respect ühispaar.

10-tantsu võistlusel noored 2 vanusegrupis võitsid esikoha Ander Saago ja Kristel Moorats, Tango ja Respect ühispaar. Teisele kohale tulid Kristo Kama ja Mariann Hendrikson, tantsukool Tango tantsijad, pronksmedalid võitsid tantsuklubi Master tantsijad Alex Laan ja Elizabeth Gorjatseva.

Lasteklassis tuli esikohale tantsuklubi Kreedo Dance paar Emil Korotin ja Evelina Bondarenko, hõbemedali võitsid Ralf Oliver Purje ja Elenor Kurisoo Laguun ja Twist ühispaar, kolmanda koha võitsid Martin Makarov ja Keiri Semre tantsuklubist Leevi.

Lapsed 1 vanuserühmas saavutas esikoha paar Maximilian Johan Helenius ja Regina Peik, teisele kohale tulid Karli Kuldma ja Victoria Makarov, kolmanda kohale Rico Maarjus Leppik ja Jessica Johanson, kõik kolm paari tantsuklubist Leevi.

Juunior 1 klassi parimad olid Richard Eric Rinne ja Kristiin Sõõrumaa tantsuklubist Golden Dance Club. Hõbemedali võitis paar Anton Siff ja Katerin Matvejeva tantsuklubist Leevi, kolmas koht kuulub tantsuklubi Danceline tantsijatele Nikita Kilevoi ja Anna-Maria Bogrebnaja.

Juunior 2 vanuseklassis tulid meistriks tantsuklubi Kreedo Dance paar Andreas Lepiste ja Sofia Dzevulskaja, hõbemedali võitsid Marco Kindsigo ja Lisete Marjapuu tantsuklubist Maarja, kolmas koht kuulus tantsuklubi Respect paarile Kristofer Robin Maasalu ja Kretel Kurs.

Noored 1 vanuseklassis saavutasid kuldmedalid tantsuklubi Flex tantsijad Artti Oskar Maasik ja Chrislyn Kullamaa. Teisele kohale tantsisid end Kaspar Kaldaru ja Agneta Pukk tantsuklubist Respect ning kolmandale Oliver Pajus ja Anette Saiko Eesti Tantsuakadeemiast.

Seeniorid 1 vanusegrupis tulid esikohale tantsuklubi Tango tantsijad Gediminas Jürjo ja Kati Kümnik.

Seeniorid 2 vanusegrupis tantsisid end võidule Väino Miil ja Kaia Linkberg tantsuklubist Respect.

Seeniorid 3 vanusegrupis tuli esikohale tantsupaar Andres Jõeleht ja Anu Jõeleht tantsuklubist Master.