Juunioride maailma edetabeli punkte andval turniiril jäi võit Eestisse naiste üksikmängus ja naiste paarismängus. Üksikmängus sai esimese paigutusega Kristin Kuuba finaalis võidu Poola mängija Karolina Wladzinska üle 21:18, 21:17.

Paarismängust kujunes eestlaste siseasi, Kristin Kuuba ja Helina Rüütel alistasid kodused konkurendid Kati-Kreet Marrani ja Sale-Liis Teesalu 17:21, 21:9, 21:14. Kuubale ja Rüütelile, kes kuu aega tagasi juunioride MM-l said üheksanda koha ja kevadel juunioride EM-l pronksmedali, oli see eduka juunioride karjääri viimaseks võistluseks.

Juunioride maailma edetabelis jäi Nõo Sulgpalliklubi mängijate kõrgeimaks positsiooniks 5. koht.

Meeste üksikmängus läks võit Austriasse, kui juunioride maailma edetabeli 17. kohal olev Wolfgang Gnedt alistas Mihhail Lavrikovi Venemaalt 21:16, 21:9. Meeste paarismängus ja segapaarismängus võitsid tugeva koondisega Tartusse sõitnud Poola sulgpallurid. Meeste paarismängus said esikoha Pawel Smilowksi ja Aleksander Jablonski. Segapaarismängu võitis Smilowski koos Magdalena Swierczynskaga.

Sulgpalliklubi „Triiton“ korraldatud Euroopa karikaetapil ja samaaegselt toimunud nooremate vanuseklasside rahvusvahelisel turniiril osales kokku pea 300 sportlast 12 riigist.