Kristin Kuuba ja Helina Rüütli jaoks põhialal paarismängus jõuti kindlate võitudega poolfinaali. Seal tulid maailma edetabelis 61. kohal asuvate eestlannade vastaseks Ukraina mängijad Maria Ulitina ja Natalja Voittsekh. Mõlemad ukrainlannad on tugevad üksikmängijad: Voitsekh tuli samal turniiril võitjaks üksikmängus ning Ulitina oli Rio olümpial üheksas.

Kuuba ja Rüütel alustasid mängu kindlalt, võites esimese geimi ning omasid viimaste punktideni initsiatiivi ka teises geimis, kuid ukrainlannad suutsid mängu viigistada. Kolmandas geimis kulges mäng tasavägiselt, kuid taas olid geimi lõpuosas paremad vastased ning Eesti paar pidi vastu võtma kaotuse 21:13, 18:21, 16:21.

Kui paarismängus loodeti head tulemust juba enne turniiri, siis positiivse üllatuse valmistas Helina Rüütli üksikmängu kolmas koht. Teel poolfinaali alistas Rüütel võistlustel neljanda paigutusega ja endast paarsada kohta maailma edetabelis eespool paikneva Kate Koo Fune (BWF 85) Mauritiuselt. Poolfinaal tõi vastu hilisema turniirivõitja, seitsemenda paigutusega Natalja Voytsekhi, kuid ka selles kohtumises näitas Rüütel tugevat võitlejatahet ning ukrainlanna suutis võita alles kolmes geimis 21:13, 11:21, 21:13.

Kuuba ja Rüütel teevad järgmise võistluse juba nädala pärast Belgias.