Esimese geimi kaotanud Kuuba võitis kindlalt teise geimi ning juhtis kolmandas, kui vastane vigastuse tõttu katkestas. "See oli minu debüütmäng EM-il üksikmängus. Algus oli närviline ja rabe, aga teises geimis hakkasid minu löögid ja plaan töötama," iseloomustas Kuuba mängu.

32 parema seas on homme Kuuba vastane Läti esinumber Ieva Pope. Viimatises omavahelises mängus veebruaris naiskondlikul EM-l jäi peale eestlanna. Kuuba sõnul on ta vastase mänguga hästi kursis ja kindlasti on eesmärk võita.

Päeva avamängus läksid segapaarismängus platsile EM-debüüdi teinud Kati-Kreet Marran ja Sander Merits (BWF 266). Nende vastaseks oli tugev Taani paar Sara Thygesen ja Niclas Nohr (BWF 32). Marrani ja Meritsa hinnangul suutsid nad realiseerida enamuse treeneriga paika pandud plaanist, kuid vastased olid seekord siiski liiga tugevad. "Nemad on väga hästi kokku mänginud paar ja suuremate kogemustega. Mina olen ka rohkem keskendunud üksikmängule," arvas Marran peale mängu.

Loosi tahtel üksikmängus otse 32 parima hulka saanud Raul Must ja Getter Saar alustavad oma võistlusteed samuti kolmapäeval. Raul Musta (BWF 80) esimene vastane on Emre Lale Türgist (BWF 106), kes täna võitis Luksemburgi esindaja Robert Manni 21:15, 21:14.

Getter Saar (BWF 119) kohtub noore sakslanna 19-aastase Yvonne Liga (BWF 84). Lisaks üksikmängule tuleb Kristin Kuuba homme väljakule naispaarismängus, kui paarismängu esimeses ringis mängib koos Helina Rüüteliga võistlustel kolmanda asetusega Taani paari Maiken Fruergaard ja Sara Thygeseni vastu. Võistlust alustatakse ka meeste paarismängus, kus eestlastest osalevad Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner, kes kohtuvad iirlaste Nhat Nguyeni ja Paul Reynoldsiga.