Uurisime meie meestelt, milliste mõtetega võistlema minnakse:

Martin Rotmeister : Mängisin 2013 aasta Nokia Qualifierit pääsemaks lõppvõistlusele. Tookord tegi rada mulle nii tugevalt ära, et otsustasin teist ringi mitte mängida ja sõitsin tagasi koju. Kuna rada on ääretult tehniline, siis suuri ootusi endale ei sea. Eesmärgiks on mängida kõik ringid üle 975 reitingu ning pääseda top64 sekka, kes pääsevad pühapäevasesse finaalringi.

Anre VooremaaPean tunnistama, et polnud mul eesmärki EO-le jõuda, isegi ei unistanud sellest või siis õigemini ei osanud unistada. Kuna see tundus lihtsalt nii ebareaalne, samahästi võiks NBA-sse lepingu järgmiseks hooajaks saada. See, et ma siin olen on juba kõik eesmärgid täitnud. Nüüd lihtsalt tuleb eelkõige võitlus minu ja raja vahel. Ilmselgelt koefitsientide järgi on rada hetkel suur soosik. Oleme realistid ega kõrge koha peale siin ei mängi, siiski eks omad eesmärgid olen ka endale seadnud aga ei hakka neid siin  igaks juhuks välja hõikama. Võtan päeva korraga ja proovin nautida seda atmosfääri ja võistlust nii maksimaalselt kui vähegi võimalik.

Tauno TõldKui panna eesmärgiks numbrid siis minu super ring oleks +3 ja 1000 PDGA punkti. Rahule jään alati, kui mängin rohkem kui minu hetke reiting on.

Kõikidel huvilistel on võimalus jälgida turniiri finaali pühapäeval YLE2 telekanali vahendusel.