Moskva lähistel Planernaya ratsakeskuses peetud Grand Prix peeti kuni 160 cm. Võistlus andis kvalifikatsiooni Londoni OM-le. Samuti andsid nii Planernaa kui Sopoti võistlused punkte Rolex Rankingu edetabelisse.

Venemaal võistelnud Klettenberg oli GP sõidus hobusega Bingo ainuke, kes läbis parkuuri puhtalt ning saavutas tulemusega esikoha. Kokku startis Grand Prix sõidus 21 võistluspaari. Auhinnalisele viiendale kohale jõudis kaheksa karistuspunktiga ka teine Eesti ratsasportlane Urmas Raag hobusega Axel du Beaumont, kellega laupäeva õhtul jagati hüppevõimsuses kolmandat kohta. Lisaks saavutas Raag kolmanda koha hommikuses 140 cm sõidus hobusel Poncorde.

Sopotis võistelnud Tiit Kivisild saavutas GP-s kõrgusel kuni 160 cm hobusega Torrero teise koha. Tegemist oli Rahvuste Karika etapi järel olulisuselt teise sõiduga. 51 alustanud võistluspaarist pääses ümberhüpetele 14, nende hulgas ka Kivisild ja Torrero. Viimased läbisid puhtalt ka ümberhüpped ning tegid seda niivõrd kiiresti, et edestada suutis neid vaid võitja austerlane Christian Fries hobusel Lanco. Selle sooritusega täitis Kivisild OM normatiivi ning kogus oma kontole mitmedki olulised punktid püüdlemaks liiga kolme parema hulka, kellele avaneb pääs Londonisse.

Tiit jõudis hobusel Calina auhinnalisele kohale ka sama päeva hommikul peetud tabel C arvestusega kiirusparkuuris kõrgusel kuni 140 cm hobusel Calina.