Eeloleval nädalavahetusel, 17. novembril, kogunevad Euroopa ja maailma parimad amatöörkulturistid Marseille´sse Prantsusmaal, et panna punkt Euro Elite Tour sarjale, teatab fitness.ee.

Marseille kongresside palees toimuvale, Weider Trophy nime kandvale võistlusele on oodata enam kui sada sportlast nii vanalt mandrilt, kui ka ookeani tagant Kanadast ja Mehhikost ning Tahiitilt.

Enim on käimasoleva Euro Elite Touri raames võite kogunud kaks meest: nii Tallinnas võitnud poolakas Robert Piotrkowicz, kui ka venelane Pavel Kirilenko on mõlemad võitnud sarja etapi kahel korral.

„Nähtavasti peaks üldvõit minema Poola,“ ennustab võistlusteks valmistuv Ott Kiivikas, „Piotrokowitz on selgelt parem olnud just sügisestel etappidel ning võitis Kirilenkot ka Venemaal, Kaliningradis toimunud etapil!“

Kiivika enda lootused Prantsusmaal toimuvate võistluste osas on seotud üha paraneva vormiga, mille maksimum, ära toimunud MM-i silmas pidades, sellel hooajal selgelt hilines.

„Tegin nädala alguses kolmel päeval tugevad trennid. Olen rahul, kui suudan esineda samal tasemel kui nädal tagasi Tallinna võistlusel,“ hindab Ott Kiivikas oma võimalusi.