Meeste üksikmängus läheb kümnendat järjestikkust meistritiitlit jahtima Raul Must. Must on ülekaalukas favoriit ka tänavu ning põnevust pakub pigem küsimus, kes suudavad tema kõrval seista madalamatel poodiumi astmetel. Teise paigutusega on turniiritabelis eelmise aasta hõbemedali omanik Heiko Zoober.

Naisteüksikmängus on tiitlikaitsja Kati Tolmoff. Eelmise aasta Eesti meistrivõistluste järel tippsporti naasnud Tolmoff on tänaseks jõudnud maailmaedetabelis 75. kohale. Tolmoffi peamised rivaalid on Laura Vana ja Karoliine Hõim.

Teist tiitlit jahib Tolmoff naispaarismängus koos Karoliine Hõimuga. Eeldatavalt tugevaimad vastased on eelmise aasta meistrid ja veel juunioride klassi mängijad Kristin Kuuba – Helina Rüütel.

Segapaarismängus on peamised võidu pretendendid koos mängivad esireketid Tolmoff ja Must. Meeste paarismängus on esimese paigutusega Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner ning teisena on asetatud eelmise aasta meistrid Karl Kivinurm ja Vahur Lukin.

6. veebruaril mängitakse kvalifikatsioon. Laupäeval, 7. veebruaril on põhiturniir ja poolfinaalid alates 14.30. Pühapäeval, 8. veebruaril algusega 10.00 peetakse finaalmängud.