Tolmoffi esimese ringi vastane oli maailmaedetabeli 66. reket Millicent Wiranto. Eestlanna võitis kindlalt esimese geimi 21:15, kuid tõmbas geimi lõpus selja ära.

Teise geimi võitis omakorda Wiranto 21:15, misjärel Tolmoff mängu katkestas. „Väga kahju, et nii läks. Püüdsin teist geimi veel mängida, kuna vastane oli võidetav ja lootsin siiski mängu kätte saada. Nüüd pean mõnda aega taastuma, kuid vähemalt on hea, et see ei juhtunud olümpiakvalifikatsiooni ajal,“ lausus Tolmoff peale mängu.

Sulgpalli olümpiamängude kvalifikatsiooni periood algab 1. mail ning kestab aasta. Olümpiale pääsevad sportlased kvalifikatsiooniperioodi lõpu maailmaedetabeli alusel.

Tolmoff on olnud viimasel ajal heas vormis. Alles kaks päeva enne Austria turniiri algust sai ta Taani klubiliiga veerandfinaali kohtumises võidu Tine Bauni üle. Taanlanna Baun, kes on natuke üle aasta rahvusvaheliselt võistluskarussellilt tagasi tõmbunud, on kahekordne Euroopa meister ja mitme Superseries Premier turniiri võitja.

Paarismängus eestlannad esimesest ringist edasi ei saanud. Kristin Kuuba ja Helina Rüütel kaotasid tasavägise mängu endast maailmaedetabelis mõnikümmend kohta kõrgemal olevatele taanlannadele Julie Finne-Ipsenile ja Rikke S. Hansenile 20:22, 17:21. Kati-Kreet Marran ja Sale-Liis Teesalu jäid alla soomlaste paarismängu esinumbritele Mathilda Lindholmile ja Jenny Nystromile 16:21, 18:21.