Musta esimene vastane oli leedulane Kestutis Navickas. Maailma edetabelis lähestikku paiknevate Balti esinumbrite mäng kujunes pikaks ja võrdseks heitluseks, kuid Must suutis mängu lõpus kaalukausi kallutada enda kasuks ja võitis 9:21, 21:14, 21:19.

Treener Mart Siliksaare sõnul on Musta vorm võrreldes viimaste võistlustega paremaks läinud: „Esimeses geimis oli leedulane väga kindel ja Raul ei suutnud mängu hästi sisse saada. Teises geimis mängis ta aga hea tempoga ning sundis vastase eksima. Kolmas geim oli punkt-punktis mäng, kuid Raul oli agressiivsem ja võrgus teravam, võttes seisult 19:19 kaks viimast punkti.“

Musta järgmine vastane on Hispaania esinumber Pablo Abian, kes on turniiril kaheksanda paigutusega.

Kati Tolmoff vajas võiduks samuti kolme geimi. Esimeses geimis Lianne Tani vastu Belgiast tuli sisse mitmeid lihtvigu ning geimi võit läks vastasele. Teises geimis muutis Tolmoff oma mängu ründavamaks ning võitis kindlalt kaks järgmist geimi ja kogu mängu 15:21, 21:10, 21:8.

Karoliine Hõim ja Laura Vana põhiturniirile pääseda ei suutnud. Mõlemad võitsid esimese kvalifikatsiooni mängu, kuid jäid otsustavas mängus oma vastastele alla. Vana kaotas Olga Kononile Saksamaalt ning Hõim Maja Pavlinicile Horvaatiast.