Maailma edetabelis 76. kohal asuv Tolmoff alistas endast 29 kohta kõrgemal asuva Polikarpova tulemusega 21:16, 21:9.

“Olen väga rahul, sest oleks võinud ka teistpidi minna. Ta on väga hea mängija ja meie eelmise mängu võitis tema. Suutsin oma taktikast kinni pidada ja palli all hoida," lausus Tolmoff pärast mängu.

Tolmoffi järgmine vastane 32 parima seas on Olga Konon (BWF 31.) Saksamaalt, kes on EM-il viienda asetusega. Kononiga on Tolmoff kohtunud viimase paari kuu jooksul mitmel turniiril, kuid pole sakslanna vastu veel võitu saanud. “Kononiga saab ainult paremini minna kui seni. Peale tänast mängu on mul hea tunne ja usun, et homme võib hästi minna,” arvas Tolmoff homsest mängust.

Kolmapäeval alustab EM-l võistlust ka Raul Must. Võistlusteks kaheksanda paigutuse saanud Must pääses otse teise ringi. Täna selgus Musta vastane, kui Tšehhi esireket Petr Koukal võitis austerlase David Obernostereri.

Homme on esimene võistluspäev ka EM debüüdi tegevatele paarismängijatele. Kristin Kuuba ja Helina Rüütel mängivad Magdalena Lajdova ja Denisa Sikalovaga Tšehhist. Kristjan Kaljuranna ja Raul Käsneri vastased on Alexander Bass ja Shai Geffen Iisraelist.

Must mängib televäljakul kolmapäeval esimeses mängus kell 11.00. Tolmoffi mäng on õhtul eelviimane.