Teiseks tuli nelja karistuspunktiga Rimantas Babrauskas ratsul La-Pass ning kolmandaks sõitsid end samuti ühe mahaajamisega Tiit Kivisild ja Torrero. Nimetatud võistluspaarid olid ka ainsad, kes pääsesid edasi ümberhüpetele.

Pühapäeva eelviimases sõidus, milleks oli ümberhüpetega parkuur kõrgusel kuni 130 cm, saavutas Katrin Pill kaksikvõidu. Pill tuli puhta tulemusega esimeseks hobusel Styling ning 8 karistuspunktiga teiseks hobusel Late Night. Lisaks Pillile pääses ümberhüpetele ka Kätlin Sehver hobusel Lord Leu, kes langes ümberhüpetest välja vale rajavaliku tõttu ning saavutas selle tulemusega kolmanda koha.

Noorte hobuste sõidus, milleks oli parkuur kõrgusel 125-130 cm, saavutasid parima tulemuse Siim Sinijärv ja Zidante P. Teisele kohale tulid Stasys Jasas ja Grenoblis Leedust ning kolmandaks Rimantas Babrauskas ja La Carola samuti Leedust. Ümberhüpetele pääses Kahe hobuse, Zanzibari ja Calinaga ka Tiit Kivisild, kes tuli neist esimesega ka auhinnalisele neljandale kohale.

Ruila Kevadtuur on Eestis esmakordselt peetav „tuuri"- tüüpi ratsavõistlus, mis toimub kahel järjestikusel nädalavahetusel. Võistlused leidsid aset 27. - 30. mail ning 3.-6. juunil Ruila tallide eestvedamisel. Tuuri raames toimus erinevates Balti riikides peetava Baltic Riders Tour 2010 esimene etapp, rahvusvaheline ratsavõistlus Ruila Kevadtuur, Ruila Derby ning Suvise Ponikarika teine etapp.