Teises hooajaeelses mängus jäi Colts alla Dallas Cowboysile 19:24.

Hunt sai mänguaega peamiselt kolmandal veerandajal, kuid napilt, ja tegutses ka spetsiaaltiimis Cowboysi löökide ajal. Vastaste mängujuhti ta maha ei murdnud ega peatanud palliga läbimurdjat. Küll aga sai Hunt käe vahele 3-punktisele väravalöögile, mis sooritati 45 jardi kauguselt.

Mullu oli Hunt ameerika jalgpalli liiga NFL parim löögide blokeerija kolme blokiga.

Kolmanda hooajaeelse kohtumie peab Colts tuleval laupäeval Pittsburgh Steelersi vastu.

Enne mängu

Esimeses hooajaeelses kohtumises jäi Colts alla Detroit Lionsile 10:24, kuid vaatamata seisule said kaitsjad – ka äärekaitsja Margus Hunt – kiita. Coltsil logises eelkõige rünnak, kui pehmelt väljenduda.

Seis Coltsi kaitseliinis on piisavalt segane, mistap said kõik, kes pretendeerivad kohale põhikoosseisus, Lionsi vastu üsna võrdselt mänguaega. Hunt viibis platsil 13 vastaste rünnakuepisoodis, mis on 19% rünnakute koguarvust. Spetsiaaltiimis, kus tuleb tegutseda vaataste löökide korral, oli Hunt tegevuses üheksal juhul (26%).

Tavapäraselt saavad põhikooseisu- või sinna pürgivad mängijad hooajaeelsetes kohtumistes suurimat koormust teises ja kolmandas mängus. Näis, kuidas täna. Üks hea lahing ja Hunt on tõenäoliselt marjamaal.