Esimeses ringis võitis Mettis pikalt kestnud matšis yuko väärilise hindega aseri judokat Kokaurit. Kokauri asus enne Pariisi võistlust maailma reitingu tabelis 38 kohal ehk 13 kohta Mettisest eespool.

Teises ringis läks Eesti judokas vastamisi WRL 11. numbri jaapanlase Harasawaga, kes juulikuus
Universiaadil +100kg kategoorias kulla võitis, kui Mettis viies oli.

Matš jaapanlasega oli heitlik, viimasel oli küll 2 shidot (karistust), kuid waza-ari hindeline eduseis ning seda hoiti pikalt. Võidu suutis Harasawa vormistada pärast 3,5 minutilist maadlust kui Mettise kiire rünnakuga seljatada suutis.

Jaapanlast ei suutnud täna pidurdada ka keegi teine ning ta tõusis poodiumi kõrgeimale astmele. Eilse võistlusega teenis Juhan aga väga vajalikud 60 olümpiareitingupunkti ning peaks sellega tõusma olümpiareitingu 35 parima hulka, kes kõik kvalifitseeruvad otse olümpiale. Judos kestab olümpiakvalifikatsioon kuni 2016.a juunikuuni ning ees ootamas veel kümneid punktikogumisturniire.

Pariisis võistlesid veel Aleksandr Marmeljuk (-90kg) ning Grigori Minaškin (-100kg). Marmeljuk kohtus loosi tahtel esimeses ringis WRL neljanda mehe ning seitsmekordse EM-i medalimehe grusiin Lipartelianiga, kellest paraku jõud üle ei käinud.

Liparteliani võitis ka eilse turniiri ning kerkib sellega WRL-s veelgi kõrgemale. Kuna lohutusringidesse pääsevad maadlema ainult veerandfinaali jõudnud judokad, siis sellega
seekord Marmeljuki võistlus piirdus.

Grigori Minaškinit ootas esimeses ringis ees samuti maailma esikümnesse kuuluv venelane Bisultanov, kelle vastu Minaškin ka juhtima asus, kuid eduseisu ei suudetud hoida ning kaotus tuli vastu võtta kinnihoidmistehnika läbi.

Minaškin oli enne Pariisi võistlust olümpiakvalifikatsiooni nimekirjas kontinentaalse
kvoodi kriteeriumi alusel.

Järgmisena ootab koondist ees Abu Dhabi Grand Slam, kus samuti jagamisel kõrged olümpiapunktid.