"Finished major design session with Elena Glebova and the master Stephanie Handler! It's gonna be a pretty year! (tõlk: lõpetasin just suurema disainisessiooni Jelena Glebova ja meistri Stephanie Handleriga! Sellest tuleb üks kena aasta!)" hõiskas Weir-Voronov 3. augustil.

Delfi sai ühendust ka Glebova endaga, kes ütles, et käis tõepoolest koos Weiriga New Yorgis Manhattanil oma võistluskostüümi jaoks kangast valimas.

"Ta on tõeline fashionista. Ta teab isiklikult paljusid maailmakuulsaid disainereid ning teab, mis on moes. Lisaks on mõlemad minu uue kava koreograafid - nii David Wilson kui Shae-Lynn Bourne Johnny'ga ka varem töötanud ning usaldavad ta maitset. Seega oli ta hea meelega nõus mind mu olümpia kostüümide valikuprotsessis aitama," rääkis Glebova.

"Saime joonised valmis ja käisime juba Manhattanis kangast valimas. Stephanie hakkas õmblema ning varsti on juba esimene proov."

Glebova, kelle eeloleva hooaja tippsündmus on mõistagi Sotši olümpiamängud, kavatseb esimese võistluse teha septembris.

"Suvi oli vaga töökas ja põnev. Sain uued kavad valmis. Töötasin uute inimestega. Nüüd on kavade sissesõitmise ja lihvimise protsess. Esimesed rahvusvahelised võistlused on septembri lõpus Saksamaal. Nii et hetkel tugevdame füüsilist vormi ja valmistume võistlushooajaks," lisas 24-aastane iluuisutaja veel.

Glebova rääkis Eesti Päevalehele juba juuni alguses, et läheb uuele hooajale vastu kahe tippkoreograafi David Wilsoni ja Shae-Lynn Bourne’i seatud kavadega. "Muusikat ma veel reeta ei või, aga stiil on taas minu jaoks uus. Kava on väga huvitav ja mis peamine – lühikava ja vabakava on väga erinevad," ütles ta toona.