Eesti koondisesse kuuluvad juunioride grupisõidus Joosep Sankmann, Markus Pajur ja Marten Jõeäär, U23 grupisõidus Karl Patrick Lauk, Karl-Arnold Vendelin, Norman Vahtra ja Silver Mäoma, meeste eliidi grupisõidus Mihkel Räim, Alo Jakin, Aksel Nõmmela ja naiste eliidi grupisõidus Liisa Ehrberg.

Ehrbergi osalemise lõplik otsus tehakse seejuures 10. septembril pärast Prantsusmaal toimuvat UCI 2. kategooria velotuuri.

MM-i meeskonda kuuluvad ka treenerid Jaan Kirsipuu ja Rene Mandri, massöör Mihkel Leopard ja mehhaanik Risto Usin.

Mandri sõnul on Eesti koondis kõigis vanusegruppides sellel aastal heas vormis. "Eriti hästi peaks raja profiil sobima juunioride vanuseklassis sõitvale Markus Pajurile. Kuni 23-aastaste meeste seas võib rajale jääv tõus osutuda meie ratturite jaoks liiga raskeks. Antud vanuseklassis sõitvad Karl Patrick Lauk ja Norman Vahtra sõidavad enne MM-i mitmetel väga tugeva tasemega võidusõitudel, mis peaks meeste vormile positiivselt mõjuma. Meeste eliitklassi sõidust tõotab tulla nö ehe klassikuspetside sõit (pikkus üle 270 km). Mihkel Räim on hetkel küll väga heas vormis, aga nii pikka sõitu pole rattur sel hooajal saanud veel sõita. Sellest hoolimata võib siiski positiivseid üllatusi oodata nii Räimelt kui ka EM-il kõiki oma suurepärase tulemusega üllatanud Aksel Nõmmelalt. Treenerina pakuks kõigis vanuseklassides rahuldust koht esikahekümnes, aga loomulikult oleks suurimaks sooviks koht esikuuikus," võttis Mandri kokku ootused MM-ile.

Tänavune MM toimub Norras Bergenis 17.-24. septembril.

AJAKAVA:
Juunioride grupisõit: laupäeval, 23. septembril kell 09.30-12.50
U23 grupisõit: reedel, 22. septembril kell 13.15-17.35
MEliidi grupisõit: pühapäeval, 24. septembril kell 10.05-16.50
NEliidi grupisõit: laupäeval, 23. septembril kell 13.15-17.15