Sirkel-Suviste lõpetas eelringid teisel kohal ning oli esimese elimineerimisringi järel, kus 16 laskurist
pääses edasi 8 paremat, 3. kohal. Teises elimineerimisringis oli eestlanna kuni viienda märgini liidripositsioonil, kuid viimases kolmes märgis tulid möödalasud ning 4. kohast ehk finaalipääsust jäi lahutama vaid 3 punkti.

Täna sünnipäeva tähistanud Inge EMi parima koha üle rõõmustada ei osanud: "„Hindasin viimastes märkides looma suurust ja distantsi valesti ning sellest need möödalasud tulidki. Kui aus olla, siis olen hetkel enda peale pisut pahane. Oleksin hea meelega finaalis Eesti lipu poodiumile toomise eest võidelnud.“"

7. kohaga lõpetanud Ülle Kell kommenteeris enda laskmist: "„Olen tänase päevaga palju rohkem rahul kui eilsega. Eile langesin 8 parema seast välja ja täna tõusin 8 hulka tagasi."

Euroopa meistrivõistlused 3D vibuspordis jätkuvad homme. Individuaalsed poolfinaalid toimuvad algusega kell 9:30 ja võistkondlikud poolfinaalid kell 12 Velodroomi kõrval terviseradadel. Kell 14:15 algavad individuaalsed pronksi- ja kullamatššid, millele järgnevad põnevad võistkondlikud medalimatššid. Üritus on pealtvaatajatele tasuta.