"Seli on seda ka varem öelnud, et kui ta riigikohtus süüdi mõistetakse, aktsepteerib ta seda otsust kui kõrgemat kohtuotsuse tasandit, mis Eesti kohtusüsteemis võimalik. Arvan, et ta peab oma varasematest väljaütlemistest kinni," ütles Seeder Delfile ja Eesti Päevalehele. "Kriminaalkorras karistatud isikud ei tohiks sellistel vastutavatel ametikohtadel töötada."

Teisalt mõistab Seeder, miks Seli talle süüks pandud otsuseid tegi ja Tallinna Sadama nõukogus EOK-le 250 000 euro eraldamise poolt hääletas. "Mina mõistan seda selliselt, et selle taga oli hea tahe Eesti sporti enam rahastada, kui seda seni on tehtud. Läbi riigi ärinõukogude on erinevaid spordialaliite ja EOK-d varemgi rahastatud. Kuid seda, et see on vastuolus seadustega, tulnuks arvestada," lisas Seeder. "Sellel medalil ongi kaks külge."

Seeder arvab, et Eesti spordi probleemide lahendamiseks ei piisa EOK juhi väljavahetamisest. "Olulisem sellest, kes konkreetselt juhib EOK-d, on spordi rahastamise korrastamine. Siin on väikesi positiivseid samme astutud ja loodan, et jätkatakse liikumist õiges suunas," sõnas ta.