Traagilises õnnetuses hukkusid ujumise olümpiavõitja Camille Muffat, poksi olümpiapronks Alexis Vastine ja kuulus purjesportlane Florence Arthaud. Helikopterite kokkupõrge toimus Argentina lääneosas La Rioja provintsis Andide mäestiku
lähistel.

2000. aastal koos Prantsusmaa jalgpallikoondisega Euroopa meistriks kroonitud Wiltord avaldas täna hukkunutele kaastunnet. "Tunnen sõpradele kaasa, ma värisen, olen hirmunud, mul ei ole lihtsalt sõnu. Ma ei taha midagi rohkem öelda," kirjutas Wiltord Twitteris.

Õnnetusest pääsesid ka kahekordne ujumise olümpiavõitja Alain Bernard, iluuisutamise kahekordne olümpiapronks Philippe Candeloro ning jalgrattasõidu olümpiavõitja ja mitmekordne medaliomanik Jeannie Longo, kes kõik löövad samuti samas telesarjas kaasa, kuid õnnetuse hetkel kummaski helikopteris ei viibinud.

Sarjas „Allavisatud“ jäetakse võistlejad maha metsikusse loodusse ning
nad peavad kasutama oma oskusi, et leida tee tagasi tsivilisatsiooni.

Sarja tootev telekanal TF1 tegi avalduse, milles väljendas kurbust ja solidaarsust ohvrite perekondadega. Hukkunute lähedastele on kaastunnet avaldanud ka Prantsusmaa president François Hollande ja spordiminister Thierry Braillard.

“Terve Prantsusmaa sport on leinas, sest me kaotasime kolm suurt tšempioni,” öeldakse spordiministri avalduses.

57-aastane Arthaud püstitas 1990. aastal purjetamises rekordi, sõites kõige kiiremini üksi üle Põhja-Atlandi. 25-aastast Muffati peeti Prantsusmaa üheks paremaks ujujaks, 2012. aastal võitis ta Londonis olümpiakulla 400 meetri vabaujumises. 28-aastane poksija Vastine võitis olümpiapronksi 2008. aastal Pekingis.