Täna loovutas Nabi 2013. aasta Budapesti MM-i hõbemedali Eesti maadlusliidule, kes saatis selle rahvusvahelisse alaliitu FILA-sse, kes kogub seoses iraanlase Amir Aziz Ali Akbari dopinguga vahele jäämisega kõik ümberjaotamisele minevad medalid esmalt Šveitsi ja jaotab need siis laiali õigetele omanikele.

Nabi tunnistas Delfile, et andis medali käest kerge südamega, sest usub end juba peagi kulda käes hoidvat. "Ma ei ole väga pessimistlik, et ma kulda ei saa. Ju ma ikka saan. Iseasi kui kiiresti ta jõuab. Loodan, et teised medalid jõuavad samamoodi pakiga FILA-sse, nagu minu oma täna teele läks. Kui nii läheb, siis võib-olla selle aastanumbri sees jõuab kuld juba siia. Elame-näeme," sõnas Nabi lootusrikkalt.

Kuidas medal täpselt Nabile üle antakse, pole teada, kuid ta ise arvab, et maadlusliit või Eesti Olümpiakomitee korraldab selleks spetsiaalse tseremoonia.

"Ilmselt tuleb pakiga kohale ja siis on kas maadlusliidu või olümpiakomitee valik, kuidas, kus ja mille raames see üle anda," spekuleeris Nabi.

Kuna maadluses jagatakse pronksmedalid kahele mehele, siis Nabile kuulunud hõbeda saab endale mees, kelle dopingupatune iraanlane poolfinaalis alistas ehk Riza Kayaalp Türgist. Kasahhi Nurmakhan Tinalievi pronks jääb paika, teise pronksi saab endale Kayaalpile kolmanda koha matšis kaotanud rootslane Johan Euren.