Delfi palus Londoni olümpiahõbedal kriitikat kommenteerida.

Heiki Nabi:
"Tõsi see on, et maadlusreeglid on pidevalt olnud muutuses ning sportlastel selles osas väga sõnaõigust ei ole ning meie roll on olnud sellega võimalikult kiiresti ja hästi kohaneda. Mida olen ka edukalt suutnud, kui vaadata minu kolme tiitlivõistluste medalit - MM kuld 2006, OM hõbe 2012 ja MM hõbe 2013. Need kõik on võidetud erinevate reeglite tingimustes. See näitab head kohanemisvõimet ning oma tugevuste arendamist, et uute reeglitega edukas olla.

MMil hõbemedalit võites maadlesin kõikides matšides punktideväärilist tehnikat kasutades, samal ajal ühtegi punkti vastastele loovutamata. Välja arvatud finaalis. Avamatšis võitsin poolakat Kamil Blonskit 7:0. Teises ringis alistasin aseri Zaur Mehralijevi 3:0, veerandfinaalis Kasahstani maadlejat Nurmakhan Tinalijevit 2:0. Poolfinaalis võitsin kodupubliku ees maadelnud viiekordset MM-hõbedat ja EMidelt kuus medalit võitnud Mihaly Deak-Bardosi 6:0.

Reeglistik määrab, millist maadlust on võimalik selle raames kasutada. Tipptasemel ei saa lubada ühtegi viga ning punkte ära anda. Tuleb maadelda nn. kindla peale ning domineerida oma maadlusega.

Londoni olümpial olid koos 20 maailma parimat maadlejat igas kehakaalus, samuti ka raskekaalus. Oleks ka imelik, kui nende meeste tase oleks väga erinev. Loomulikult on kõik olümpiale pääsenud maadlejad tugevad ja võrdsed ning seetõttu polnud ka näha väga suurt võtete tulevärki. Ja kohe kindlasti oli olümpial selliseid võrdseid ja võtetevaeseid matše palju, sest eelmised kehtinud reeglid soosisid seda.

OM-il oli väga tähtis roll parterkaitses, mille olin olümpiamängudeks maailma tasemele viinud ning kuni finaalini ei suutnud keegi seda murda ning punkte parteris võita. Liigsete riskide võtmine ei oleks olnud ka põhjendatud, sest tipptasemel ei ole eksimiseks ruumi. Tänapäeva hea maadlus algab väga heast kaitsest ja ründavast, enda tugevustele rajanevast maadlusest ja tehnikast. Kui selles edukas oled, siis võidadki vastased, olenemata sellest, millised reeglid parajasti on."