Suurt juubelit pidanud võistlus oli algselt mõeldud ainult Balti riikidele aga sellel aastal oli võistlusel esindatud seitse riiki ja üheksa võistlusklassi. Kohal olid mitmed maailma- ja Euroopa meistrid pakkudes konkurentsi sõitjatele, kes võistlevad kohalikul tasemel. Noortklassis GT-15 võitis kõik kolm sõitu selle paadiklassi kahekordne maailmameister Stefan Arand. Teiseks tuli noor lätlane Karlis Degainis ja kolmandaks tuli Kärol Soodla Tartust.

Klassis OSY-400 ei olnud vastast Rasmus Haugasmäele, teiseks tuli Poola võidusõitja Cezary Strumnik ja kolmas oli Annika Suuk. Klassis GT-30 tuli võitjaks esmakordselt selles klassis startinud Stefan Arand võttes võidu kehtiva maailmameistri Sander Sarlini ja selle aasta Euroopa meistri Viktoria Soodla ees. Klassis F-125 tuli võitjaks Erik Aaslav-Kaasik MM-i pronksi Marek Peeba ees, kolmas koht läks Venemaale Vadim Ushakovile.

Klassis F-4 olid kohale tulnud mitmed MM-sarja esikümnes olevad võidusõitjad. Võit läks Soome Kalle Viipole, teiseks tuli Leedu võidusõitja Paulius Stainys ja komandaks tuli Nikita Lijcs Lätist. FR-1000 klassis tuli esimeseks Lätlanna Ieva Millere, teiseks tuli Davis Aupe ja kolmas oli Lotars Millers. Võistluse kiireimas klassis F-500 ei andnud MM-sarja kaasa sõitev Erko Aabrams teistele võimalust, teiseks tuli Leedu võidusõitja Laimis Armonas ja kolmas oli esimesel päeval hirmuäratava õhulennu teinud Uku Aaslav-Kaasik.