Ka 2011. aastal võidu noppinud Moreno oli Salvesti logistikakeskuse juures sõidetud 500-meetrisel ringil ülivõimas ning kuigi ta jäi finaalis stardis taha ei olnud talle lõpukiirenduses vastast. Eesti tiimis Uus Maa/Rullibaas sõitev Moreno oli ka kommentaarides eestlaslikult tagasihoidlik.

"Töötasin terve hooaeg võidu nimel kõvasti ja konkurendid on tugevad," ütles Moreno ja tunnistas kerge muigega, et ei teagi, kas võit tuli raskelt või mitte. "Homme plaanin samuti võita, oluline on olla terve tiimiga eesotsas," loodab Moreno ka homselt SEB 7. Tartu Rulluisumaratonilt edu.

Parima eestlasena jäi finaalis teiseks Jaan Saks, Moreno tiimikaaslane. "Konkurents on väga kõva. Moreno on muidugi mees omaette ja tema vastu on väga raske saada," tunnistas Saks. "Vahe oli lõpuks väike, aga ka meeste pingutuse vahe oli väga suur. Mina panin täiega, Moreno võttis vabalt".

Homsele SEB 7. Tartu Rulluisumaratonile ette vaadates rõhutas Saks samuti tiimitöö olulisust ning lootis Uus Maa/Rullibaasi ülemvõimu jätkumist.

Tartu Rulluisusprindi kolmas koht läks Lätti Roberts Pundursile.

Naiste eelsõidus näitas parimat aega Eesti kiireim rulluisunaine Enel Kõrva, kuid finaalis surusid konkurendid Ukrainast ja Valgevenest ta juba esimeses kurvis viimaseks ning eestlannal tuli leppida neljanda kohaga.

Naiste sprindi võitis teist aastat järjest ukrainlanna Anna Muzõka, kes edestas finaalis Marina Zuevat (Valgevene) ja Vladislava Zamulat (Ukraina).

Homme toimub SEB 7. Tartu Rulluisumaraton, kus ka kõik täna esikolmikusse jõudnud naised ja mehed on stardis. Pikem, 48-kilomeetrine distants algab Jõgevalt kell 11 ning finišeerub Tartus. Lühem, 19-kilomeetrine distants saab kell 13 stardi Tabiverest ning finišeerub samuti Tartus.