Tere Tennisekeskuse omaniku Urmas Sõõrumaa sõnul on Baltikumi suurim tennisekeskus arenenud aastate jooksul üha täiuslikumaks, mida nüüd kaunistab oma treeningvõimalustega ka Golden Club. „Oleme loonud Tallinnasse ainulaadse keskuse, kus on suurepärased võimalused tervise- ning tippspordi harrastamiseks – tennise mängimiseks nii sisehallis kui välisväljakutel, erinevateks jõu- ja kardiotreeninguteks ning treeningutest taastumiseks,“ sõnas Sõõrumaa.

Golden Clubi loomisel on arvestatud inimeste erinevate soovide ning ootustega. Eestis ainulaadse seadmena on Golden Clubi jõusaalis Synrgy 360 seade, millel viiakse läbi funktsionaalset treeningut nii rühma- kui ka personaaltundidena. Golden Clubi siserattatreeningu teeb eriliseks MyRide+ programm, mis võimaldab videopildi vahendusel sõita mägedes, mere ääres, linnatänavail või lausa Tour de France´i radadel.

Klubi juhataja Karin Lassi sõnul on Golden Club klubi inimesele, kes väärtustab tervislikke eluviise, kehalist aktiivsust ning soovib leida aega iseendale ja enda heaolu loomisele. „Erinevate eesmärkide ja soovidega treenijad leiavad endale meelepärase treeningviisi- ja vormi Golden Clubis. Meie tegevuse märksõnadeks on harmoonia, heaolu ja energia, mida aitame luua mõnusas atmosfääris läbi positiivsete emotsioonide säravate inimeste abiga,“ kirjeldas Lass.