Parim näide selleks on Instagrami-sensatsioon (rohkem kui 35 000 jälgijat) Vince Brasco, hüüdnimega Mini Hulk. Too vaid 25-aastane mees kannatab geneetilise haiguse akondroplaasia ehk kõhre vaegmoodustuse käes, mis tähendab, et tema käed ja jalad on lühemad kui keskmisel inimesel, kuid keha sama suur.

"Alustasin võistlemisega, sest paljudel kääbustel on kaaluprobleeme ning ma ei tahtnud samasuguseks saada," rääkis Brasco väljaandele Strenght Addicts.

Brasco tahab olla eeskujuks kõikidele kääbustele ja näidata, et looduse poolt seatud piirangud ei tohiks olla takistuseks unistuste täitumisel.

Igapäevaselt eratreeneri käe all oma keha vormiv Brasco suudab praeguseks jalapressiga suruda vähemalt kolme oma keha raskust ehk 120 kg.

Kulturismikarjääri kõrval on ta tuntust kogunud kui maailma lühim tuletõrjuja, olles viimased neli aastat vabatahtlikuna ametis olnud oma kohalikus tuletõrjejaamas Pennsylvanias.

"Kuna ma suudan nii palju tõsta, on minust kasu päästetöödel, kus on tegemist raskete metalltükkidega, näiteks autoõnnetuste puhul. Ning ma võin olla üks lüli voolikut hoidvas inimketis," rääkis ta 2011. aastal Daily Mailile.