Järjekorras üheksanda meistritiitli üksikmängus võitis Raul Must, kes finaalis alistas peagi täisealiseks saava Heiko Zooberi 21-17; 21-10. Kolmanda koha saavutas eelmise aasta hõbemedalist Rainer Kaljumäe.

Naisüksikmängus tuli meistriks Kati Tolmoff, kellele see on alates aastast 2000 juba üheteistkümnes Eesti meistritiitel üksikmängus. Finaalis alistas Kati põnevas kolmegeimilises mängus eelmise aasta Eesti meistri Karoliine Hõimu tulemusega 13-21; 21-12; 22-20. Pronksi sai kaela vaid kuueteistkümneaastane Kristin Kuuba.

Tolmoff ja Must saavutasid esikoha ka segapaarismängus, teise koha eelmise aasta võitjad Kristin Kuuba ja Mihkel Laanes ning kolmanda Kristjan Kaljurand ja Laura Tomband.

Meespaarismängus noppisid seekord võidu Karl Kivinurm ja Vahur Lukin, eelmise aasta pronksi omanikud. Neljandat aastat meespaarismängus poodiumile tõusnud Kristjan Kaljurand koos paarilise Raul Käsneriga sai kaela hõbemedali ja pronksi viisid endaga Andres Aru ja Robert Kasela.

Naispaarismängus triumfeerisid Kristin Kuuba ja Helina Rüütel, saavutades võidu Laura Vana ja Karoliine Hõimu üle, kellele eelmisel aastal finaalis kaotati. Kristin tõusis Eesti meistrivõistlustel poodiumile kolmel korral, saades kaela kõik erinevad medalitoonid. Naispaarismängu kolmanda koha võitlesid välja Ulla Jürimäe ja Eve Laansoo.