"Ma võtsin sihiks saada 15 parema hulka. Lootsin sellelt võistlustel saada lihtsalt häid kogemusi, tahtsin tutvuda ka teiste sportlastega. Osavõtt Arnold Classic Europe võistlusest oli mu unistus, ning sinna minek oli ainuüksi juba võit."

Kristina Nuut tegi ajalugu, ta tuli eestlastest esimesena Arnold Classic võistlustel bikiinifitnessis võitjaks, vahendab fitness.ee.

"Autasustamisel hakkasin kohe enda nime ootama, olin juba finaali pääsu üle äärmiselt õnnelik. Minu nime aga ei hõigatud välja, kuni jäin üksinda ilma karikata. Siis ma mõistsin, et mina olengi võitja... see oli nagu muinasjutt, ma poleks julgenud sellest undki näha."

Mis on edu taga?

"Põhjalik ettevalmistus- võistluste ajal ei pidanud ma keskenduma poseerimisele ega millelegi muule kõrvalisele. Ma teadsin täpselt mida teha, kõik töö oli varem treeneriga (Natalia Nazarenko-Kiivikasega) juba kodus tehtud, seega tundsin ennast täiesti enesekindlalt," räägib Kristina ja lisab, et kuna Natalia oli ka lavakohtunik ja perekond oli saalis, andis see talle piisavalt jõudu, et võistelda kõige kõrgema koha nimel.

Kristina tahab toonitada, et treener on olulisel kohal. "Kindlasti kõige suurema töö tegi Natalja Nazarenko-Kiivikas, ta on minu jaoks suurepärane treener, kes oskab motiveerida ja annab enesekindlust. Olen õnnelik, et saan olla Natalja ja Oti õpilaste hulgas."

Lähedaste üle on Kristinal samuti väga hea meel. "Perekond abistas mind ACE võistlustel isegi grimmiga ja nad said sellega väga hästi hakkama!" "Suurteks toetajateks on ka mu "bikiini-pere", olenemata sellest, kas võistleme koos või mitte, toetame alati üksteist täielikult!

Kristina Nuut alustas sel suvel koostööd ka FatBurneriga, kes toetas tema ettevalmistust nii Norway Openiks kui ka Arnold Classicuks. "Ehk FatBurneris peitubki minu edu," lisab Kristina.

Viimane küsimus: Arnoldilt nägid siis?

Jah, nägin! Ja täiesti juhuslikuks ka veel. Ma läksin peeglit otsima ja Arnold Schwarzenegger jalutas mulle rahvamassi hulgas lihtsalt vastu. Mul polnud aega isegi reageerida. Mind valdas täielik eufooria, ta on ikka isik, kellega tuleb veel kohtuda, võibolla ehk laval!