Roos edestas põnevusheitluses Dmitri Reinmetsa ja Taivo Kitsingut. Viimasel oli hea päev, kuivõrd ajakirjanike võistlusel edestas ta Taavi Libet ja Alo Lõokest.

Ajakirjanike võistluse lõpusirgel esikohakonkurentsis olnud Libe kukkus meeter enne finišijoont õnnetult ning pidi seega oma klassi esikoha ning positsiooni suures finaalis loovutama Kitsingule.

Suusakrossis edastas Raido Ränkel Karel Tamjärve ning Henri Roosi.

Kultuuriministeeriumi ja Eesti Rahvusringhäälingu ühismeeskond koosseisus Tarvi Pürn ja Rivo Saarna alistas vehklemisvõistlusel Eesti Olümpiakomitee, kelle eest olid väljas Tõnu Tõniste ja Ott Kiivikas tulemusega 20:10.

Reedel alanud Jumping Tallinnal on esindatud üle 40 spordiala ja 10 spordiorganisatsiooni. Samas toimuvad kõrgetasemelised ratsutamisvõistlusel kooli- ja takistussõidus ning mõõduvõtmised ka kaarikusõidus. Täna õhtul on kavas ka meeleolukas kostüümiratsutamise näidend.

Samas on toimub ka suurejooneline toidufestival, kus pakutakse maailma maitseid ning õhtul ootab ees meelelahutusfestival, kus täna astuvad üles Daniel Levi Viinalaas, Kristel Aaslaid ning DJ-d Whogaux ja Element.