Sparta spordihoones said ajakirjanikud alaga tutvust teha koondise peatreeneri Argo Kungla käe all. Lisaks võtsid treeningust osa mitmed koondislased - seega treeniti pooleteise tunni jooksul päris oma ala tippude kõrval.

"Ega kui varasemalt mänginud pole, siis see mäng on keeruline. Vanemast peast tehnilisi nüansse ära õppida on raske, nagu sa ka ise väljakul võisid tunda," hindas ajakirjanike esitust peatreener Kungla.

Kas treeningu jooksul oli näha ka "külaliste" edasiminekut? "Kindlasti nägin ma arengut. Algul me ei teadnud, kuidas hokikeppigi käes hoida - kuidas on õige sööta ja visata. Trenni edenedes said kõik ajakirjanikud palli maast lahti ja suutsid sooritada mingisuguse pealeviske. Ma arvan areng oli silmaga nähtav," analüüsis Kungla.

Järgmisel nädalal Hollandi, Austria, Taani ja Soomega kohtuva Eesti meeskonna eesmärk on pääs MM- finaalturniirile, mis peetakse detsembrikuus Riias.

Kuidas eelmise MM-i 8. meeskond sellele turniirile ette vaatab ning milline avatud treening täpsemalt välja nägi, vaata juba Delfi videost.