SA Vabariigi Presidendi Kultuurirahastu abikaasa allfondi ja Nordea Panga noore sportlase preemia on mõeldud kuni 21-aastasele väga heade õpitulemustega õppivale noorele sportlasele. Preemia on sihtotstarbeline ja mõeldud treening- ning võistluskulude katteks või varustuse soetamiseks. Võistkonnapreemiale võivad kandideerida võistkonnad alates kahest liikmest (näiteks sõudemeeskond või - naiskond, võimlemisrühm, jalgpallimeeskond või -naiskond jne).

Rasmus Haugasmägi (preemia suurus 1800 eurot) on sündinud 1993. aastal ja õpib hetkel Tallinna Tehnikaülikoolis avaliku halduse erialal. Spordiga on Rasmus tegelenud algkoolist saati, alustades kergejõustiku ja korvpalliga. 2005. aastal liitus ta Tartu Kalevi veemotoklubiga ning on saavutanud sellest ajast häid tulemusi nii Eestis kui ka rahvusvahelistel võistlustel. Ta on 2013. aasta maailmameister OSY-400 klassis ning Euroopa meistrivõistluste hõbemedaliomanik. Varem on Rasmus olnud noorte võistlusklassi JT-250 Euroopa meister ning 2010. ja 2012. aasta maailmameistrivõistluste hõbeda omanik.

Marie Pihlas (preemia suurus 1000 eurot) on sündinud 1998. aastal, hetkel õpib ta Kuressaare Vanalinna Kooli 9. klassis. Marie alustas purjetamisega noorelt ning treenib praegu Saaremaa Merispordi Seltsis ZOOM8 klassis. Ta kuulub juba kolmandat aastat Eesti Purjetamiskoondise Noortekoondisse. Marie on 2013. aasta ZOOM8 klassi tüdrukute arvestuses Eesti meister ning üldarvestuse hõbemedaliomanik. 2013. aasta maailmameistrivõistlustel Norras saavutas ta 12. koha.

Eripreemia saaja Margit Kalk on sündinud 1999. aastal. Ta käib Ülenurme Gümnaasiumi 8. klassis. Alates 3. klassist keskendus ta kergejõustikule treener Toomas Kivendi juhtimisel. Ta on saavutanud häid tulemusi mitmel alal, olles 2013. aasta mitmevõistluse rekordiomanik 8181 punktiga tüdrukute vanemas vanuserühmas ning juhtides oma vanuse edetabelit 7-võistluses, 200 m jooksus, kaugus- ja kõrgushüppes ning teivashüppes. Ta on tüdrukute B-klassi edetabeli teivashüppes 1. kohal rekordiga 3.71. Eripreemia - uus teivas – toetab Margiti teivashüppeoskuste edasist arengut. Lisaks pälvis Margit ka Gerd Kanteri eripreemia – spetsiaalsed naelikud.

Võimlemisklubi Janika noorte rühma Diamonds (preemia suurus 3200 eurot) kuuluvad aastatel 2000-2001 sündinud ja hetkel Tartus õppivad Marleen Ereline, Marleen Viinapuu, Marleen Kääroja, Marian Roomet, Anni Liis Hoop, Hanna-Liina Sukk, Helena Seliste ja Annela Seliste.

Kõik rühma liikmed tegelevad lisaks rühmavõimlemisele ka individuaaliluvõimlemisega. Nad on oma vanusegrupi neljakordsed Eesti meistritiitli omanikud, 2013. aasta Eesti meistrid noorte klassis ning võistluse MissValentine kahekordsed võitjad. Nad on saavutanud häid tulemusi rahvusvahelistel võistlustel, võitnud 2012. aasta maailmameistrivõistluste raames toimunud lasteturniiri ning 2013. aasta Barcelona MK finaalvõistluse juures toimunud noorteturniiri.