äevakava oli väga elamusrikas ja lapsed said ennast proovile panna erinevatel spordialadel, teavitas Kalevi pressitalitus. Toimusid orienteerumisvõistlus, mälumäng, jäähoki, ragbi, jalgpalli, võrkpalli, korvpalli ja tennise osavusmängud.

Terve päev oli töös lastele tasuta batuut ning rõõmsat meeleolu aitas üleval hoida kohale kutsutud esineja, lauluvõistluse "Eesti laul 2017" finalist Liina Ariadne Pedanik. Samuti oli hea võimalus tunnistada Jalgpalliklubi Tallinna Kalevi 2 : 1 paremust Tartu Tammeka üle.

"Täname kõiki osalejaid ja külalisi toreda loodud atmosfääri eest! Üritus õnnestus ja peole tuli palju peresid. Kindlasti ei jää toimunud üritus viimaseks ning pakume ka tulevikus samalaadset meelelahutust ja võimalust koos perega aega veeta," võttis perepäeva kokku Tallinna Spordiselts Kalevi juhatuse liige Gert Kullamäe.

Parimad meeskonnad, kes kõigis üheksas mängus suutsid saavutada häid tulemusi, said vahvad kingitused ja auhinnad. Eraldi aitäh Ksenija Baltale ja Gert Kullamäele, kes oma osavõtuga rikastasid perepäeva ja inspireerisid Tallinna Kalevi noorsportlasi ning kelle eeskuju jälgides on võimalik suuri sihte seada ja neid tööga ellu viia!


Kalevi perepäev.

Kalevi perepäev.

Kalevi perepäev.

Kalevi perepäev.

Kalevi perepäev.

Kalevi perepäev.

Kalevi perepäev.

Kalevi perepäev.

Kalevi perepäev.