Teise koha saavutas Egle Eller (Tallinna SK Sparta) ja kolmandaks tuli Marju Asarov (Tartu Ülikooli ASK fitnessklubi).

Kuueteistkümnendat korda toimunud võistlus viidi läbi messi "Ilu Sõnum 2009" raames. Kuninganna tiitlile pürgis 30 võistlejat, kellest žürii valis kolme vooru järel kaheksa finalisti, teatab fitness.ee. Võistlejaid juhendasid Eesti parimad meestreenerid Sven Idarand, Georg Kodusaar, Kaarel Väli, Mihkel Lubi ja Rainer Rebane.

"Žürii hindas parimat sportlikku vormi, harjutuste tehnilist täitmist ning lisaks esinemisoskust ja väljenduslikkust, oma osa mängis ka visuaalne väljanägemine,"  põhjendas žürii esinaine, Eesti Võimlemisliidu peasekretär Kadri Liivak-Riisalo tehtud valikut.

Žürii koosseisu kuulusid moekunstnik Arne Niit, kes kinkis võitjale glamuurse kleidi, Natalja Nazarenko-Kiivikas, kes on rahvusvahelise kategooria kohtunik kulturismis ja fitnessis, Aeroobikakuninganna võistluse algataja Kai Ilp, tuntud teleajakirjanik Tiina Park, peasponsori Fatburner esindaja Marika Kirsipuu, ajakiri Tervis Pluss peatoimetaja Evelin Kivilo-Paas, aeroobikatreener Kaja Tuisk ja Aeroobikakuninganna 2008 Kersti Murumägi.

Ürituse peasponsor oli Fatburner, kes sõlmib võitjaga aastase sponsorlepingu.  Kingitustega toetasid Fitness.ee, ArtDeco, Better Bodies, French Riviera, Kotinagi.ee, FirmaSport, Catwalkers, Rocca al Mare lillepood, Kadarbiku, IMEX, Free Stuudio, Revaalia Tantsukool ja ööklubi Spider.