Suruõhupüssi kategoorias saavutas Anne-Gret Reinu teise koha ning juunioride klassis Rein Jr. Reinu kolmanda koha.

Vedrupüssi kategooria üldarvestuse Euroopa meistriks tuli leedulane Aleksas Jaunius 114 punktiga ning võistkondlikult võitis samuti Leedu koondis 443 punktiga 600st.

Suruõhupüssi kategoorias tuli üldarvestuses Euroopa meistriks Ferenc Sas Ungarist 140 punktiga 150st ja naiste arvestuses kaitses tiitlit Ana Pereira Portugalist 135 tabamusega, võistkondlikult võitis Saksamaa 519 punktiga 600st.

Field-target laskmise EM toimus mägises piirkonnas Marienbergis ning tiitlivõistlustel osales üle 200 laskuri 18 riigist.

Field-target on spordiala, kus välitingimustes võisteldakse õhupüssidest laskmises siluettmärkide pihta, mis on laskjast 8-50 meetri kaugusel ja võivad olla väga erineval kõrgusel. Tänaseks on spordiala sidunud endaga kümneid tuhandeid laskureid üle terve maailma ning Euroopa organisatsiooniga EFTF on liitunud 20 riiki. Rahvusvahelistel suurvõistlustel võisteldakse kahes klassis: suruõhupüssid (PCP) ning vedrupüssid (Springer) õhupüssidega kaliibris 4.5 mm, mille võimsus on kuni 16,3 J.