"Ausalt öeldes on minul Neinar Seli pärast häbi. Ta ei esinda minu jaoks ühtegi väärtust, mida aus sport ja fair play põhimõte tähendavad. Ta käitub kui suvaline platnoi, kes räägib süüdimatult sellest, kuidas ta on asendamatu; kuidas eesmärk pühitseb suvalise abinõu; kuidas kõik teised on vääritud; kuidas must on valge tegelikult ja see ei ole midagi, mida Eesti sport vajab või väärib.

Tõesti! Tuletame korra meelde, kuidas õigupoolest käis Tallinna Sadamas spordi toetamine. See käis nii, et need (parteilised), kes istusid sealses nõukogus, jagasid suure osa riigi rahast mõne üksiku alaliidu vahel lihtsalt ära - enamasti nende vahel, kus nad ise eesotsas olid. Eesti sport ju seegi, aga see ei ole ok kunagi olnud. See ei olnud mingi saladus ja see ei ole selline praktika, mida peaks kordama või toetama. Kas Partsil majandusministrina oli poliitilist vimma ja kiusu? Küllap ikka oli, aga põhimõte on küll õige - istud riigile kuuluva ettevõtte nõukogus, täidad sellega seotud rolli ettevõtluses ja maksad riigikassasse dividende. Ja küll riik, keda juhib valitsus, riigieelarve, mille võtavad vastu avalikkuse silma all 101 inimest, suudab ise otsustada, kas raha vajab üks või teine kultuurile või spordile pühendunud organisatsioon, tegevus või programm. Ei ole vaja oma mõjuvõimuga kuskil nõukogus kaubelda ega susserdada võõra rahaga. 

Aga see, et Seli sellest aru ei saa ja et leidub selliseid kaasajooksjaid, on lihtsalt masendav. Praegu juhivad EOK-d kaks inimest, kellel on ränk dopingusüüdistustus, aga kelle arvates on väga ok edasi esindada Eesti sporti. Ja see, mida see nn uue aasta kiri sisaldas antidopingu suhtes, on ikka täiesti uskumatu. Palun, Neinar Seli, astu tagasi. Jäta sport ja ausa mängu reeglid nendele, kes sellest lugu peavad ja teavad, kelle moraalne kompass on paigas... Tee see teene meile ja vabasta meid häbist Eesti olümpialiikumise pärast. Tänud ette."