Alagrupis kogus meie parimana Beljajeva 4 võitu ja 2 kaotust. 32 parema hulka pääsesid ka Kirpu, Irina Embrich ja Katrina Lehis, kes kogusid alagrupis võrdselt 3 võitu ja 3 kaotust.

32 parema hulgas alistas Lehis kahe Eesti vehkleja kohtumises 15:14 Embrichi,Kirpu oli 15:11 parem Emma Samuelssonist (Rootsi) ja Beljajeva sai 15:8 jagu Lis Fautschist (Luksemburg).

Kaheksandikfinaalis alistas Kirpu tulemusega 14:13 ukrainlanna Jana Semjakina ning pääses veerandfinaali. Sama suutis ka Beljajeva, kes alistas venelanna Tatjana Andrjušina 15:11. Lehis pidi tunnistama rumeenlanna Ana Maria Branza 15:12 paremust ning langes konkurentsist välja.

Veerandfinaalis läksid Kirpu ja Beljajeva vastamisi omavahel. Eesti vehklejate duellis tegi Kirpu seisul 6:6 spurdi ja võitis matši 15:11.

Poolfinaalis vehkles Kirpu tugeva rumeenlanna Branzaga, kes lülitas kaheksandikfinaalis konkurentsist Lehise. Kirpu suutis 6:8 kaotusseisust pääseda juhtima 9:8, kuid rumeenlanna viigistas ja viis matši lisaajale. Seal tegi otsustava torke ja tagas 12:11 võiduga finaalipääsu rumeenlanna.

Kuna kolmanda koha matše vehklemises ei peeta, on Kirpu kindlustanud endale pronksmedali.