Eesti Lendavataldriku Föderatsioon koondab ja ühendab ultimate frisbiga tegelevaid spordiklubisid, -ühendusi ja –seltse. Liidu eesmärk on arendada ultimate frisbit Eestis, korraldada turniire ja tutvustada ala ja selle viimine laiema avalikuse ette.

Eesti Firmaspordi Liit on spordiorganisatsioon, mille missioon on olla partneriks Eesti tööandjatele töötajate sportliku elustiili kujundamisel. Liidu liikmeteks on ettevõtted või nende juurde loodud spordiklubid. Liidu eesmärk on pakkuda töökollektiividele ja töötajatele laialdast võistlus- ja harrastusspordikalendrit, senisest soodsamaid ja mugavamaid treenimis- ning võistlemisvõimalusi, muuta töötajate spordi toetamine tööandjatele mugavamaks, korraldada osalemist rahvusvahelistel firmaspordi üritustel.

Eesti Olümpiakomitee liikmeskonda kuuluvate spordialaliitude arv suurenes Eesti Lendavataldriku Föderatsiooni ja Eesti Firmaspordi Liidu vastuvõtmisega 70-le, lisaks kuulub EOK-sse 17 üleriigilist spordiühendust, 19 piirkondlikku liitu ja 16 füüsilist isikut, kokku 122 liiget.

EOK andis tänasel täiskogul üle teenetemärgid kuuele sporditegelasele nende panuse eest Eesti olümpia- ja spordiliikumise arendamisel.

EOK kõrgeima tunnustuse, Eesti Olümpiakomitee teenetemärgi pälvisid:
Kaiu Kustasson - kauaaegne Pärnumaa spordijuht
Peeter Mardna - spordiarst, antidopingu eestkõneleja
Meelis Milder - pikaajaline EOK toetaja
Agnes Mägi - kauaaegne spordiarst
Gunnar Press - spordiajakirjanik, olümpia- ja aastaraamatute peatoimetaja
Väino Treimann - kiiruisutamise treener