Eesti Olümpiakomitee president Neinar Seli väljendas heameelt, et meie sõudjate nelik ja maadleja Epp Mäe on Eestile võidetud tiitlivõistluste medalite näol taaskord pakkunud positiivseid emotsioone ja sellega kinnistanud fakti, et Eesti on spordis jätkuvalt konkurentsivõimeline.

„Edukas osalemine spordis ja ka kultuuris laiemalt on sageli väikeste riikide jaoks üks peamisi võimalusi, mille kaudu laia maailma viia teadmist riigi ja selle rahva olemasolust, seal elavatest inimestest ja tavadest. Edukaimad tegevused Eesti tutvustamisel on just spordivõistlused, konkursid jne, kus piiratud arv riikide esindajaid ehk võitjad, pälvivad laialdast tähelepanu. Maailma absoluutses tippkonkurentsis edu saavutanud sportlased väärivad märkamist ja tunnustamist. Seda esmalt panuse eest, mis on nad andnud Eesti tutvustamisel maailmas, aga kindlasti ka kohalike kogukondadele osutatud mõju eest. Nad on suurepärased eeskujud meie noortele. Kasutan võimalust veelkord meie medaliste õnnitleda ja tänada,“ sõnas Seli.

Eesti neljapaat võitis MM-pronksi Prantsusmaal Aiguebelette'is toimunud sõudmise maailmameistrivõitlustel. Epp Mäe saavutas kolmanda koha USA-s Las Vegases peetud maadluse maailmameistrivõistlustel.