Kõige edukam tulemus tehti fitnessis. Võistlustel oli kaks pikkuskategooriat ning mõlemad võidud võttis Eesti - Kristina Koroljak ning Endla Vaher. Absoluutkategooria võrdlus tehti kahe võitja vahel, seega nähti kõrvuti kahte eestlast. Absoluudivõit läks Koroljakile.

Oleg Anissimov sai meeste fitnessis hõbemedali. Varasemalt on Anissimov saanud Euroopa meistrivõistlustelt ka kuldmedali (2012. aastal) ning hõbemedali (2011. aastal). Fitnessis, juunioride kategoorias võistles Johanna Lond, kes eelvõistlusel lunastas kindla pääsu finaalidesse ja lõpptulemuseks 4. koht.

Vendadele Rain ja Raigo Kuusnõmmele olid Euroopa meistrivõistlused samuti väga edukad - mõlematele hõbemedalid. Raigole kategoorias kulturism -75kg ja Rainile klassikaline kulturism -168cm.

Kulturismis võttis pronksmedali Ott Kiivikas, kes on ka varasemalt Euroopa meistrivõistlustel medaleid toonud. Näiteks eelmisel aastal sai Kiivikas hõbeda.

Pronksmedal bikiini fitnessi pikkuskategoorias -169cm kuulus Reet Reimetsale. Selles kategoorias oli tase eriti ühtlane ja konkurents tihe.

Kõikide koondislaste tulemused:

Kristina Koroljak- naiste fitness -163cm I koht/ absoluutkategooria võit

Endla Vaher- naiste fitness +163 I koht

Oleg Anissimov- meeste fitness II koht

Raigo Kuusnõmm- kulturism -75kg II koht

Rain Kuusnõmm- klassikaline kulturism -168cm II koht

Ott Kiivikas- kulturism -85kg III koht

Reet Reimets- bikiini fitness -169cm III koht

Johanna Lond- juunioride fitness +163cm IV koht

Peep Reinart- klassikaline kulturism -171cm V koht

Regina Krukovskaja- bikiini fitness -160cm VI koht