Meie parima tulemuse saavutas oma kolmandal MM-il Boris Ljubtšenko, kes saavutas “Sailboard” klassi slaalomis teise koha. Maailmameistriks tuli Paulius Voverys Leedust ja kolmanda koha saavutas Aleksandrs Leontjevs Lätist.

Noorte arvestuses võitis slaalomis esikoha Grigori Mikhalev Venemaalt. Teise koha sai Raul Mihkel Anton (NYC Purjelauakool) ja kolmandaks tuli Ugnius Alekna Leedust. Serafima Afanasieva (NYCS) oli neljas ja ühtlasi parim naine.

Grandmaster vanusegrupis vallutasid poodiumi kõrgemad astmed kogenud lätlane Aleksandr Leontjevs ja Audrius Voverys Leedust. Kolmandaks tuli Tõnis Salong Eestist.

Veteranidest olid eesotsas leedukad. Esikoha saavutas Robertas Berkelis ja teiseks tuli Arvydas Moliusis. Kolmanda koha saavutas Valeri Filippov Eestist. Vaid ühe punkti kaugusele ja neljandaks jäi Koit Teder, kelle uisukelk nomineeriti talisurfi “Aasta Tegu” tiitlile.

“Sailboard” klassi kursisõidus said eestlased kolm medalit. Serafima Afanasieva oli noortest teine, Raivo Saarm Grandmaster vanusearvestuses kolmas ja Valeri Filippov veteranidest kolmas.

Tiibade ja lohe klassis eestlased tänavu ei osalenud. Järgmine ehk 2019. aasta talisurfi MM peetakse USA-s.