Meeste klassis võitis teatevõistlused Tšehhi meeskond koosseisus Frantisek Bogar, Jan Svoboda ja Krystof Bogar ajaga 2:21:14. Teisele kohale tuli Soome meeskond koosseisus Pekka Niemi, Samuli Saarela ja Jussi Laurila ajaga 2:22:45.

Kolmanda koha võitlesid välja eestlased Lauri Malsroos, Margus Hallik ning Tõnis Erm ajaga 2:23:09. Erm on käesolevatel võistlustel juba võitnud kaks kulda – lühirajal ja sprindis. Malsroos võitis teisipäeval sprindis hõbemedali.

„Konkurendid on väga tugevad, iga medal on õnnestumine,“ rääkis teist vahetust sõitnud Margus Hallik.

Meesjuunioride klassis pälvis esikoha Prantsusmaa võistkond koosseisus Yoann Courtois, Jacques Schmidt-Morgenroth ja Cedric Beill ajaga 2:05:31. Beill on tänavustel MM-võistlustel olnud üliedukas võites kulla ka sprindis ja lühirajal.

Võidukad olid ka Eesti meesjuuniorid Paul Nestor, Tõnis Laugesaar ja Kristjan Linnus, kes sõitsid end hõbedale ajaga 2:12:27.

Halliku kinnitusel juhtub rattaorienteerumises üsna sageli seda, et kohalikud sportlased on kodumaa tuttaval maastikul edukad. See aga ei olevat siiski reegel.

Kolmandale kohale tuli meesjuunioride klassis Rootsi meeskond koosseisus Anton Persson, Marcus Niemi ja Oskar Sandberg.

Naiste klassis oli võidukas Soome naiskond koosseisus Ingrid Stengard, Susanna Laurila ja Marika Hara ajaga 2:12:17. Eile oli sportlastel puhkepäev ning Hara sõnul oli võimalik taastuda. Soomlannade jaoks oli tänane võit pigem eesmärk, kui üllatus. Teise koha pälvisid taanlannad Ann-Dorthe Lisbygd, Nina Hoffmann ja Camilla Sogaard ajaga 2:15:16. Kolmas koht läks Šveitsi.

Naisjuunioride klassis pälvis võidu Vene naiskond, mille liikmed Daria Mikryukova, Tatiana Oborina ja Svetlana Poverina läbisid raja ajaga 1:52:22. Teine koht läks Tšehhi naiskonnale ning kolmas leedukatele.

Teatevõistlused koosnevad kolmest vahetusest. Meeste klassis läks võistlustulle kokku 31 võistkonda, naiste ja meesjuunioride klassis 16 võistkonda ning naisjuunioride klassis kaheksa võistkonda. Optimaalseks raja pikkuseks meeste klassis ühe vahetuse kohta on 17 kilomeetrit, naiste ning meesjuunioride puhul 12,9 km. Naisjuunioride klassis on optimaalseks raja pikkuseks 9,7 km.

Rattaorienteerumise maailmameistrivõistlustele pannakse punkt homme Valgehobusemäel, kus võisteldakse pikal rajal. Maailmameistrivõistluseid korraldab Rakvere Orienteerumisklubi koos Eesti Orienteerumisliiduga.