Eesti Judoliidu esimees Tõnu Tõniste sõnas, et võistluse käigus läks loosi pea 100 medalikomplekti. “Medalid läksid paljudesse erinevatesse klubidesse, mis näitab, et võistluse tase on kõrge,” sõnas Tõniste.

Ürituse korraldaja, Ookami judoklubi peatreener Rain Arukaevu avaldas head meelt, et eestlased kogusid võistluse käigus enim medaleid. “28 kuldmedalit näitab, et Eesti noorte judokate tase on jätkuvalt kõrge ning lähiaastatel on oodata tõsist järelkasvu,” sõnas Arukaevu.

“Head võistlusvormi näitasid noormeeste arvestuses Raudi Rasmus, Andre Seppa, Tevol Tamm, Oscar Pertelson,” ütles Arukaevu. Ookami judoklubi peatreeneri sõnul näitasid neidude arvestuses oma üleolekut Agnes Sillaste, Karina Kudrjašova, Katerina Roop, Keit Lutsar ja Kristiina Soop, kes said ka kaela kuldse medali.

Rain Arukaevu sõnul on järgmisel aastal plaanis judovõistlust veelgi laiendada ning eesmärgiks on saada osalema 22 riiki ja ligi 1000 osalejat.

Tallinn Judo Cup toimus esmakordselt 1. novembril 2008 aaastal Abloy Rahvusvahelise turniiri nime all Keila Tervisekeskuses.