Sõideti vabatreeningud ja ajasõidud. Ajasõidus läks eestlastest kõige paremini SKI Ladies GP1 klassis startival Kätriin Nilbel.

Hoolimata tehnilistest viperustest esimeses kvalifikatsioonis jõudis Kätriin aja kirja saada ja teises kvalifikatsioonis näitas ta juba väga head minekut, saavutades kolmanda tulemuse rootslanna Emma-Nellie Orthendali ja prantslanna Estelle Poret järgi.

Hetkel hoiab eestlanna MM-sarjas kuuendat kohta. Kolmandast kohast on teda lahutamas kolmteist punkti.

Klassi SKI GP1 ajasõidus tuli Markus Lutsokert kaheksandale kohale. Marten Männi, kes oli esimeses kvalifikatsioonis kolmas, jõudis teise kvalifikatsiooni tehniliste probleemide tõttu alles viimastel minutitel ja sai kirja kümnenda aja. MM-i üldtabelis hoiab Männi hetkel viiendat kohta, Lutsokert on seitsmes.

Runabout GP1 klassis osalev Anton Pankratov oli vabatreeningul kaheksas, aga tehniliste probleemide tõttu ta kvalifikatsiooni ei jõudnud ja homme stardib esimesse sõitu viimaselt kohalt.

Sõidud algavad homme meie aja järgi kell 8.00 hommikul ja on võimalik vaadata interneti otseülekandes veebilehel www.aquabike.net.