Tabeli 110. koha on aga välja teeninud lisaks Simpel Sessionile hiljuti ka Inglismaa etapil hästi esinenud Toomas Seppänen. Maailma olulisematel ja suurematel piirkondlikel rulavõistlustel saavutatud tulemusi reastava World Cup Skateboarding (www.wcsk8.com) edetabelit juhivad seitsme etapi järel Brasiilia rulatajad Kelvin Rodrigues ja Rodolfo Ramos, kolmandal kohal asub Milton Martinez Argentiinast.

Tänavu veebruaris toimunud Simpel Sessioni võitnud maailma edukaim võistlusrulataja Ryan Sheckler hoiab edetabelis üheksandat kohta, olles seejuures osalenud vaid kahel etapil. Kokku kuulub sel hooajal karikasarja üheksa etappi, mis toimuvad Eestis, Hiinas, Brasiilias, Itaalias, Inglismaal, Tšehhis, Ameerika Ühendriikides, Belgias ja Saksamaal. Tabelis kajastuvad ka sellistel maailma tipptasemel rulavõistluste nagu X-Games ja Asian X-Games ning Euroopa ühe olulisima rulavõistluse Mystic Sk8 Cup tulemused.

Sel aastal esmakordselt rula maailmakarikasarja arvestatud Simpel Sessioni korraldaja Mario Kalmre sõnul on võistlus andnud siinsetele rulatajatele lisavõimaluse saada omal alal märgatud ning jõuda nii ka maailma konkurentsi. "Eesti rulasõidu häda on toetajate väikesed võimalused oma sportlaste saatmiseks üle maailma toimuvatele etappidele, mistõttu on ka varu edetabelikohtade parandamiseks suur. Siinkohal on meeldivaks erandiks olnud üle maailma tugevaid rulameeskondi omav Vans, kes saatis sel aastal oma Eesti sportlase Toomas Seppäneni Inglismaa etapile," kommenteeris Kalmre.

Veebruaris 2011 toimunud Euroopa suurimal talvisel rula- ja BMX-võistlusel Simpel Session jõudis pärnakas Edgar Kiisa ainsa eestlasena rula poolfinaali ning platseerus lõpparvestuses parima Eesti rulataja tiitliga 18. kohale (finaali pääses 15 parimat). Tallinlane Toomas Seppänen lõpetas Simpel Session 11 võistlusel eestlastest kolmandana.