Alad, millele Estravelist pileteid saab soetada, on kergejõustik, vehklemine, rannavõrkpall, uus olümpiaala golf, maadlus ja korvpall. “Mõnele võistlusele on saadaval vaid üksikud piletid ning põhiline rõhk on kergejõustikul ja nendel võistlustel, kus eeldatavalt võiks võistelda eesti sportlane,” kommenteeris Estraveli turundus- ja kommunikatsioonidirektor Kati Veskimägi.

Kogu maailmas müüakse Rio olümpiale umbes 7,5 miljonit piletit, millest Eestis müümiseks eraldatakse umbes 300. Olenevalt sündmusest või spordialast jäävad piletite hinnad vahemikku 24 kuni 1890 eurot. Näiteks kergejõustiku piletid maksavad vahemikus 48-530 eurot, olenevalt pileti kategooriast ja võistlusest. Olümpiamängude ava- ja lõputseremoonia piletid maksavad vahemikus 260 kuni 1890 eurot.

Eelnevatel aastatel Londoni ja Sotši olümpiamängude pileteid vahendanud Estraveli hinnangul ei jõua Riosse siiski sama palju Eesti pealtvaatajaid, kui seda oli Londonis või Sotšis.

“Kui Londoni mängudele müüsime võistluspileteid umbes 1400, siis Rio puhul oleme tagasihoidlikumad. Rio de Janeiro on sihtkohana kallis linn, seda enam olümpiamängude ajal: ainuüksi lennupiletid maksavad üle 1000 euro ja hotellikohta on juba praegu raske saada,” lisas Veskimägi. Riosse 2016. aasta augustiks veel lennupileteid broneerida ei saa, kuid Veskimägi soovitab teha seda võimalikult varakult.

Lisaks olümpiamängudele vahendab Estravel paljude teiste maailma spordiürituste pileteid. “Estravel aitab inimestel võtta osa ka erinevatest maratonidest või teistest rahvaspordiüritustest. Näiteks eelmisel aastal telliti Estravelist 11 New Yorgi maratoni piletit,” lisas Veskimägi.

Rio OM toimub 5. kuni 21. augustini 2016. aastal Rio de Janeiros neljas erinevas linnaosas.