Tegemist on siselaskmisega ja distantsiks 18 meetrit. Kvalifikatsioon 60 noolt, võitjad selgitatakse olümpiaringi põhimõttel.

Finaali läksid alguses juhtima venelannad 58-57, kuid Eesti naiskond ei andnud enam teises seerias saavutatud juhtpositsiooni käest. Seeriad olid 57-58, 57-54, 56-56, 56-54. Kusjuures ka kvalifikatsioonis oli Eesti-Venemaa seis tasavägine. Peale 180 noolt oli tulemuste vahe ainult 3 punkti, Eesti neiud 1727 punktiga teisel kohal.

Poolfinaalis oli Eesti vastaseks Itaalia ja duell lõppes 233-225. Hetkel on veel ametlikult kinnitamata, kuid tõenäoliselt märgib 233 punkti ka uut Euroopa juunioride rekordit. Saavutatud Euroopa meistritiitel on märkimisväärne, sest see on vibuspordis Eesti taasiseseisvumise aja esimene.

Individuaalselt jõudis Meeri-Marita Paas 8. kohale ja Emily Hõim 9. kohale, kuid Lisell Jäätmal seisab homme veel ees pronksimatš.

Plokkvibu juuniorid noormehed Robin Jäätma, Kristjan Puusepp ja Artur Aas lõpetasid meeskondlikult 5. kohaga, individuaalselt tuli kõigil kolmel kohe esimeses duellis vastu võtta kaotus. Ka plokkvibu meeste klassis võistelnud Evert Ressar piirdus 1/16 duelliga.

Sportvibu klassis esindas Eestit EM-il kolm laskurit. Naistest alustas Reena Pärnat eelringi tugevalt (peale esimest distantsi 10. koht), kuid võttis 1/16 duellis vastu 2:6 kaotuse Prantsusmaa esindaja Tiffanie Banckaert´i käest. Bessi Kasak sai eelringis 26. koha ning kaotas avaringis britt Naomi Folkardile 4:6.

Juunioride klassi võistelnud Karl Kivilo tulemus andis 41. koha.