Sprinditeate Euroopa meistriteks krooniti kohalike rõõmuks Šveitsi võistkond, kes jõudsid finišisse ajaga 1:02.45. Šveitsi koondis koosseisus Judith Wyder, Florian Howald, Martin Hubmann ja Elena Roos läksid võistlust juhtima kohe esimesest vahetusest peale, mil Wyder oli vahe järgmistega kasvatanud juba pea minutiseks. Lõpuks edestasid nad teiseks tulnud Rootsit (Lina Strand, Emil Svensk, Jonas Leandersson, Karolin Ohlsson) ühe minuti ja 12 sekundiga ning viimase vahetusega kolmandaks tõusnud Norrat (Sigrid Alexandersen, Trond Einar Moen Pedersli, Oystein Kvaal Osterbo, Andrine Benjaminsen) kolme minuti ja 16 sekundiga

Eesti võistkonna avavahetuses jooksnud Annika Rihma andis teatepulga üle kümnendal kohal, kaotust liidrile Šveitsile oli kogunenud 1.24. Vahed eesmiste võistkondadega olid väikesed ning koondise peatreeneri Elo Saue sõnul tuli Rihma rajalt tagasi seal, kus teda oodati ja tegi hea jooksu. Teises vahetuses rajale läinud Kenny Kivikas, kes sattus paar päeva tagasi kimpu vigastusega, tõstis Eesti koha võrra üheksandaks ning kaotust liidrile oli juurde tulnud vaid 15 sekundit. Kolmandas vahetuses jooksnud Kristo Heinmannil nappis eelkõige väledaid jalgu ning ta tuli rajalt tagasi 13. positsioonil. Vahe liidriga oli kasvanud 3.45-le. Ankruna võistlustulle jooksnud Evely Kaasiku suutis küll kohta säilitada ja tõi Eesti üle finišijoone 13. positsioonil, šveitslastest hiljem kuus minutit ja 35 sekundit, kuid Saue sõnul jäi koht siiski pigem kripeldama. Kuna Poola ja Hispaania võeti tulemustest maha, tõusis Eesti 12. kohale. “Lootsime veidike paremat,” rääkis Saue peale võistlust. “Koht kümne piirimail oleks parem olnud. Eelmise aasta super õnnestumine ja saavutatud kaheksas koht jäid ületamata. Tänavu jäi tulemus nii füüsilise poole kui ka orienteerumistehniliste nüansside taha.”

Reedel on EM-il kavas puhkepäev ning teatevõistlustega jätkatakse laupäeval. Eesti aja järgi kell 15 jooksevad rajale naised ja 17.05 mehed. Eesti naiskonda kuuluvad Marianne Haug, Kerstin Uiboupin ja Evely Kaasiku ning meeskonda Kenny Kivikas, Timo Sild ja Lauri Sild. Jooksjate järjekord on veel lahtine.