Esikoht läks Läti paarile Jevgenijs Suvorovs – Tina Bozakina ning teine koht Saksamaale, keda esindasid Paul Lorenz – Jekaterina Leonova. Viimased saavutasid Euroopa Liidu meistritiitli ka standardtantsudes. Võistluste hõbe- ja pronksmedal tulid aga Eestisse ning need teenisid välja vastavalt Matteo del Gaone ja Kristina Reinfeldt ning Alari Liiv ja Baile Orb. Viimased on ka kehtivad Eesti meistrid standardtantsudes.

Laupäevase Ladina-Ameerika tantsude maailmakarika etapi võitsid Itaaliat esindanud paarid, kellest kulla teenisid välja Aniello Langella ja Kristina Moshenskaja ning hõbeda Vincenzo Marinello ja Sara Casini. Eesti paarid nimetatud arvestuses finaali ei pääsenud.

Standardtantsude maailmakarika etapp peeti maha pühapäeval ning seal võitis kuldmedali Saksa paar Benedetto Ferruggia – Claudia Köhler – kahekordsed maailmameistrid standardtantsudes. Teise koha teenis välja Moldova paar Nikolai Darin – Natalia Seredina, pronksmedal läks Läti paarile Andrejs Rogovenko – Anna Voroncuka. Finaalis esindasid Eestit Alari Liiv ja Baile Orb, kes saavutasid auhinnalise kuuenda koha.

Rahvusvaheline konkurents oli kõrge ka juunioride ja noorte vanuseklassides. Standardtantsudes jõudsid noorte vanuseklassi finaali kaks Eesti paari, Ergo Lükk ja Rutt Metusala ning Stanislav Vares ja Julia Tepljashina, kes saavutasid vastavalt viienda ja kuuenda koha. Viimased tantsisid end finaali ka Ladina-Ameerika tantsudes, saavutades seal auhinnalise viienda koha.

Juunior 1 vanuseklassis jõudsid standardtantsude finaali ning saavutasid teise ja kolmanda koha vastavalt Herbert Lõhmus ja Elisabeth Nursi ning Robin Alexander Veskus ja Anita Sotsugov. Viimased jõudsid finaali ka Ladina-Ameerika tantsudes, saavutades seal teise koha. Lisaks jõudsid nimetatud võistluse finaali eestlastest Siim Saarik ja Simoona Peensalu, kes tantsisid end kolmandaks ning Erik Herbert Lõhmus ja Elisabeth Nursi, kes jõudsid auhinnalisele kuuendale kohale.

Juunior 2 vanuseklassis tegid Ladina-Ameerika tantsudes eestlastest parima tulemuse Kaspar Kolk ja Sofia Savenko, kes saavutasid teise koha. Samuti jõudsid nimetatud võistluse finaali Artur Viitmann – Monika Mina, kes tulid kuuendale kohale. Sama vanuseklassi standardtantsudes tuli Eesti paar Werner Robert Laaneots ja Laura Liisa Lõhmus esimeseks. Finaali jõudsid ka Martin Jantson – Kerstin Kessa ja Kaspar Karumaa – Nele Nataly Metsis, kes tulid vastavalt neljandale ja kuuendale kohale.

Tantsufestivali Vana-Toomas Trofee kolme võistluspäeva jooksul käis Audentese spordihalli tantsupõrandalt läbi ligi 900 tantsupaari 14 riigist vanuses 6-30 eluaastat.

Võistluste kõik tulemused leiab aadressilt: www.tallinntrophy.org.