Eesti esimene vastane on Luksemburgi koondis, kellega kohtutakse 7. novembril kell 19.00. Luksemburg on alagrupi, kuhu lisaks Eestile kuuluvad veel Rootsi ja Itaalia, eeldatav nõrgim võistkond. Maailmaedetabelis leiab Luksemburgi mängijad teise tuhande algusest.

Eesti koondise esireket Raul Must mängu eel: "Kuigi kedagi ei tohi alahinnata, on vaja Luksemburgi kindlasti võita ja usun, et Eesti võistkond on selleks võimeline."

Eesti koondist juhivad olümpia kogemusega Raul Must ja Kati Tolmoff, kes on esinumbrid üksikmängus. Koondisse kuuluvad naistest veel maailma edetabelis teise saja alguses paiknevad Karoliine Hõim ja Laura Vana ning tänavused Eesti meistrid paarismängus Kristin Kuuba ja Helina Rüütel. Meestest on koondislased paarismängijad Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner ning veel juunioride klassi kuuluvad Mihkel Laanes ja Heiko Zoober. Võistkonda juhendavad Mart Siliksaar ja Heiki Sorge.

Võistkonna võistluses peetakse viis mängu – meeste üksikmäng, naiste üksikmäng, meeste paarismäng, naiste paarismäng ja segapaarismäng.

Laupäeval on Eesti vastane kell 16.00 algavas mängus Itaalia. Pühapäeval võisteldakse alagrupi favoriidi Rootsiga kell 15.00.