Uus president on ise aktiivne rulluisutamise harrastaja ja olnud ala juures juba üle kümne aasta. Igapäevaselt töötab Toomas Prangli advokaadibüroos SORAINEN Eesti kontori juhtivpartnerina ja vandeadvokaadina.

„Oleme väga tänulikud Evelin Ilvesele tema suure panuse eest rulluisuspordi edendamisel ja loodetavasti jätkub meie hea koostöö ka tulevikus," sõnab Prangli ning lisab, "Eesti rulluisutamine on arvestades seniseid võimalusi heas seisus. See on üheks populaarsemaks rahvaspordialaks ning Eestis toimuvad ka Balti- ja Põhjamaade suurimad kiirrullisuvõistlused."

Uus president selgitab, et nii ilu-rulluisu- kui kiirrulluisusportlased on näidanud häid tulemusi juba ka rahvusvahelisel tasemel. Samas toonitab Toomas Prangli, et ala edasiviimiseks järgmisele tasemel on vaja rulluisutrekki, kus saaksid aastaringselt harjutada nii noored, harrastajad kui ka tippsportlased.

Uue presidendi valiku üle on õnnelik ka Evelin Ilves. "Toomas on imeline valik - nii hea sõitja, nii inspireeriv eeskuju, nii tark ja toimekas." Selline värske jõud annab alale uue hingamise," on Evelin Ilves uue presidendi juures lootusrikas. "Ise rullitan samuti rõõmsalt edasi. Kohtumiseni rajal!"

Uus president annab stardipaugu 6 juulil Pärnu kesklinnas toimuvale EMT Rullituuri Pärnu Rullimaratonile ning osaleb ka ise samal maratonil