Rein ja A Big Boy lõpetasid tänase võistluse esimese vooru 13 karistuspunktiga ning katkestasid vastavalt plaanitule pärast kahte viga teises voorus.

Londonis viibiva Eesti Ratsaspordi Liidu peasekretäri Siim Nõmmoja sõnul tegid Tiit Kivisild ja Cinnamon väga hea sõidu esimeses voorus. "Maha tuli vaid viimane takistus ja lisandus üks karistuspunkt ületatud normiaja eest. Teises voorus edu jätkata ei õnnestunud ning tulemuseks oli 20 karistuspunkti. Seega võib väita, et EM on eestlastele nii rõõmu kui ka traagikat pakkunud," ütles Nõmmoja.

Tema sõnul oli tänane parkuur ülimalt keeruline ning 27 sportlast ei pääsenudki esimesest voorust edasi teisele osavõistlusele.

Homme on meie takistussõitjatel võimalus osaleda Grand Prix sõidus, mis on mõeldud võistluspaaridele, kes pühapäevasesse finaali ei kvalifitseerunud.

Finaalsõidus osaleb kvalifikatsioonisõitude koondarvestuses 25 parimat sportlast. Kokku osales kvalifikatsioonisõitudes 77 võistluspaari.

Tänase kahevoorulise sõidu lõppedes selgusid aga juba meeskondlikud Euroopa Meistrid. Võitis Šveitsi võistkond, hõbedale tuli Itaalia ning pronksile Saksamaa.